Retourneren

Retourbeleid voor onze webshop:

We willen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en daarom bieden we een eenvoudig retourbeleid. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Denk goed na voor u een aankoop doet. Sommige (grote) formaten kosten een stuk meer dan normale pakketten die worden verstuurd. Denk hier dus goed over na.

Voordat u een artikel retourneert, moet u ons op de hoogte stellen van uw intentie om het artikel te retourneren via e-mail of ons contactformulier op de website. Vermeld daarbij het ordernummer, de naam van het artikel en de reden van de retourzending. We zullen dan zo snel mogelijk reageren met verdere instructies voor het retourneren van het artikel.

Alle geretourneerde artikelen moeten in hun originele staat zijn en mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Wij raden u aan om de retourzending te verzekeren en te voorzien van een trackingnummer om er zeker van te zijn dat het artikel veilig bij ons terugkomt.

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd op schade, zullen we het bedrag van de aankoop terugbetalen via dezelfde betaalmethode als waarmee u de aankoop hebt gedaan. Let op, de verzendkosten worden niet vergoed.

Als het artikel beschadigd of defect is bij ontvangst, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op en we zullen het artikel gratis omruilen of terugbetalen. Stuur altijd een duidelijke foto mee!

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop bij onze webshop. Mocht u vragen hebben over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

Retouradres:

Ambachtsweg 54
1991 JM  Velserbroek
Nederland