Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor onze webshop:

 1. Toepasselijkheid
  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen onze webshop en haar klanten.

 2. Bestellingen
  Door een bestelling te plaatsen via onze webshop, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent en akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

 3. Prijzen
  Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Verzendkosten worden apart vermeld bij het afrekenen. We behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

 4. Betaling
  We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, PayPal en creditcard. Betalingen worden verwerkt via een beveiligde verbinding om uw gegevens te beschermen.

 5. Levering
  We streven ernaar om bestellingen binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Verzending vindt plaats via een betrouwbare vervoerder en we zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering. Indien een artikel niet op voorraad is, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen en een alternatief aanbieden of de bestelling annuleren en het bedrag terugbetalen.

 6. Retouren
  Zie ons retourbeleid voor informatie over het retourneren van artikelen.

 7. Garantie
  We bieden garantie op alle producten die wij verkopen. Mocht een product defect zijn bij ontvangst, neem dan binnen 48 uur contact met ons op en we zullen het artikel gratis omruilen of terugbetalen.

 8. Intellectuele eigendomsrechten
  Alle intellectuele-eigendomsrechten op onze webshop, inclusief logo's, afbeeldingen en teksten, behoren toe aan ons en mogen niet zonder onze toestemming worden gebruikt.

 9. Privacy
  We respecteren uw privacy en verwerken persoonsgegevens alleen in overeenstemming met onze privacyverklaring.

 10. Aansprakelijkheid
  We zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van onze webshop, inclusief schade veroorzaakt door onjuiste informatie of technische storingen.

 11. Toepasselijk recht
  Op deze algemene voorwaarden en alle overeenkomsten gesloten met onze webshop is Nederlands recht van toepassing.

 12. Geschillenbeslechting
  Eventuele geschillen zullen in eerste instantie worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland, tenzij partijen anders overeenkomen.

Door het plaatsen van een bestelling bij onze webshop, verklaart u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.